2023. augusztus 11., péntek

Irodalmi piknik és könyvcsere a rakparton - 2023.08.12.

 Egy igazán remek rendezvényről szeretnék hírt adni, ahol a könyveid új életre kelhetnek és Te is új történetekkel gazdagodhatsz:



Irodalmi piknik és könyvcsere a rakparton


– A Budapest Nagyregény és a Valyo, város és a folyó közös rendezvénye


 Időpont: augusztus 12., szombat 16 óra


Helyszín: Viadukt Terasz (Budapest V., Pesti alsó rakpart)


 A Budapest Nagyregény projekt másfél éves programja túlnő az alkotói folyamat és a kötet kiadásának keretein. Fontos célkitűzése az olvasásnépszerűsítés, illetve az irodalom közösségi élményként megközelítése.


 Augusztus 12-én délután megtöltjük irodalommal és könyvekkel a rakpartot.


Szabad könyvcserét hirdetünk! Hozz egy olyan könyvet, amelyet te is szívesen olvastál, de továbbadnád vagy elcserélnéd egy számodra is új kalandot jelentő könyvre!



 Ha csak pihennél és olvasnál, a Budapest Nagyregény 23 alkotójának műveit is kikölcsönözheted a Nagyregény installációból. Néhány szerzővel személyesen is találkozhatsz a felolvasásokon. Viszünk napozóágyakat, napernyőket, zenét, klasszikus és kortárs szövegeket, instax gépet és lemosható tetkókat!


Töltsük meg a rakpartot olvasó emberekkel, és élvezzük ki a jó idő nyárvégi hullámait a vízparton!



 A Budapest Nagyregény kötet tervezője Salát Zalán Péter, a Fortepan Masters című könyv tervezője, a Német Formatervezési Díj arany fokozatával elismert alkotó.


16:30-kor nyílik meg, és este 7-ig lesz látogatható Salát Zalán Péter és csapatának (Szabó Eszter Sára és Bényi Lilla / MOME Designelmélet szak, Huber Júlia / Tervezőgrafika szak) pop-up kiállítása a Fortepan Masters kurzus keretein belül alkotott, A sűrítés transzparenciája című plakát utóéletének egyik állomásaként.

Facebook esemény

Budapest Nagyregény



0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon