2024. május 19., vasárnap

Helló Bookmate! - Egy egész könyvtár a zsebedben

 Már napok óta készülök, hogy egy igazán remek újdonságról számolhassak be Nektek, kedves olvasóimnak. 

Talán már többször is említettem, hogy a hagyományos könyvek mellett elég sokszor e-book-ot is olvasok. 

Tudom, hogy semmi nem adhatja vissza a könyvek tapintását és illatát, de valljuk be, hogy a mai világban igencsak meg tudja könnyíteni az ember lánya/fia (ki-ki helyettesítse be, kérem szépen!) életét az, hogy a táskánkban ott lapul egy kis alkalmatosság, amin kedvenc könyveinket, aktuális olvasmányainkat magunkkal tudjuk vinni. 

Miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő olvasót, - aminek nem árt meg, ha van háttérvilágítása, netalán még szótár is van rajta-, felvetődik a kérdés, hogy honnan érdemes beszerezni a klasszikus könyveket és az újdonságokat. 



Nem is húzom tovább az időt, bemutatom Nektek a Bookmate-t!

A Bookmate több millió címet tartalmazó kínálatából a felhasználók korlátlanul válogathatnak e-könyveket és hangoskönyveket havi fix előfizetésért.


Mi is tehát az a Bookmate?

Előfizetéses e-könyvtár szolgáltatás, amely jelenleg a világ 20 országában, 16 nyelven kínál könyveket és hangoskönyveket. Bárki számára elérhetővé teszi az olvasást és hangoskönyvek hallgatását, aki rendelkezik megfelelő okostelefonnal, táblagéppel vagy webböngészővel. A Bookmate világszerte emberek millióit inspirálja arra, hogy többet olvassanak, új könyveket fedezzenek fel és új barátokra találjanak közös érdeklődési körrel. A Bookmate összehozza az olvasókat, szerzőket, kiadókat, márkákat és terjesztési partnereket, aktívan növekszik Európában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és Afrikában.

Mit nyújt a Bookmate?

A Bookmate folyamatosan bővülő katalógusa katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet tartalmaz. A világ legnépszerűbb könyvkiadóinak nemzetközi irodalmi választékát kínálja a magyar könyvkiadók népszerű kiadványaival együtt, beleértve több mint 5000 magyar nyelvű kötetet és több mint 50magyarul megszólaló hangoskönyvet. Az alkalmazás azt nyújtja az olvasóknak, amit a Spotify a zenehallgatóknak vagy a Netflix a film- és sorozatnézőknek: havi fix előfizetési díjért korlátlan hozzáférést a rendszerben elérhető magyar és további 15 nyelven választható tartalmakhoz.





A Bookmate előfizetői korlátlan számú e-könyvet és hangoskönyvet olvashatnak, hallgathatnak akár internetkapcsolat nélkül, offline.

A Bookmate mobilalkalmazás iOS, Android és webes felületen is elérhető: mobilon, táblagépen vagy webes böngészőben is olvashatóak a katalógusból kiválasztott művek. A felhasználó ott folytathatja, ahol abbahagyta okostelefonján vagy táblagépén. A hangoskönyveket szinkronizáltuk eszközei között. Kiválaszthatja az igényei szerinti betűtípust, fényerőt, a háttérképernyő színét vagy a hangoskönyv lejátszási sebességét.





Extra


A Bookmate túlmutat az egyszerű e-olvasó szolgáltatáson: lehetővé teszi, hogy az olvasók közösséget építsenek. Az alkalmazásban követhetnek más, regisztrált könyvrajongókat, elmenthetnek fontos idézeteket, jegyzeteket, feltölthetik a Bookmate-re FB2 vagy EPUB formátumban kedvenceiket, és megoszthatják egymással olvasmányélményeiket. Mindezt bármikor, bárhol, akár egy hosszabb utazás, nyaralás közben vagy a metrón a munkából hazafelé tartva.




Felkeltettem az érdeklődéseteket?


Amennyiben a válasz igen, akkor ne habozzatok és éljetek a 7 napos ingyenes próbaidőszak nyújtotta lehetőséggel. 




A kód felhasználásáeért én cserébe  nem kapok anyagi juttatást, nincs erre irányuló szerződésem a céggel, ezt szerettem volna elmondani. Amiért ajánlom, az annyi, hogy a cég 1 hónap ingyenes hozzáférést biztosított számomra, így #reklám, de kizárólag ennyi. Kipróbáltam és jó szívvel tudom ajánlani az oldalt. Tudom, hogy ez sokatokat érdekelni szokott. 🙂


Az oldalaimon pedig hamarosan további információkat olvashattok és készülök egy szuper kis nyereményjátékkal is. 



0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon