2015. február 27., péntek

Márciusi frissek



Várható megjelenés március 03.: Elizabeth Bear-Szellemek birodalma 




Valaha száz hold kelt minden éjjel Éjanyánkkal szerte a Végtelen Égen. Valaha száz fia és unokája volt a Nagy Khagannak, a sztyeppék urának, kinek birodalma a világ egyik szélétől a másikig ért. Mára viszályok szította lángokba borult a birodalom és Temur vasholdja világít már csak maroknyi társával a Végtelen Égen.

Temur visszatért a csatamezőről, ahol magára hagyták, hogy meghaljon. Szerte körülötte testvérei és rokonai elesett serege hevert, akik egymással harcoltak a Khaganátus uralmáért. Temur a vér szerinti jogos örököse nagyapja trónjának, de nem ő a legerősebb trónkövetelő. A száműzetésbe vonulás jelenti az egyetlen reményt, hogy megmeneküljön kegyetlen unokatestvérétől.
Samarkar, a hajdani hercegnő Tsarepheth varázslói Fellegvárának ezer lépcsőfokát hágja meg. Ő volt a Rasan Birodalom örököse, amíg az apja fiút nem nemzett egy új asszonynak. Ekkor elküldték feleségül Song hercegnek, de házasságuk véres háborúba torkollott. Most lemondott minden világi hatalmáról, és a mágusok varázserejét kutatja.
Ők ketten szövetkeznek a titkos szekta ellen, mely oly gondosan uszította egymásnak és taszította háborúba a Celadon-tengely birodalmait fortéllyal, megtévesztéssel és varázslattal.



Várható megjelenés március 13: Jessica Shirvington-Violet Eden krónikák 1.-Elhívás

Violet nem vágyik másra, csak hogy Lincolnnal lehessen. De a fiú olyan súlyos titkot rejteget, amely bármikor szétszakíthatja őket. És persze ott van Phoenix is. A lenyűgöző és kifürkészhetetlen srác, aki azonban mindig a lány mellett áll.
A világosság és a sötétség örök küzdelmének csapdájában vergődve - ahol az angyalok bosszúra szomjaznak, és az emberek hősként harcolnak - Violetnek el kell döntenie, mekkora áldozatot hajlandó hozni. És kiben bízhat...
A rossz döntés nem csupán az életébe kerülhet, hanem a végzetébe is.










Várható megjelenés március 16.: Jennifer Ashley-A vad Mackenzie



A család hírnevének helyreállítására Lady Louisa Scranton úgy határoz, hogy megfelelő férjet keres magának. A választott férfi csakis vagyonos és tiszteletre méltó ember lehet, hogy a család becsülete újra a régi fényben ragyoghasson. Harcra készen jelenik meg hát a legrissebb partin, hogy kisujja köré csavarhasson egy alkalmas agglegényt. 

Minden reménye szertefoszlik azonban, amikor Hargate püspöke holtan esik össze a lába előtt - és felháborító módon éppen őt vádolják meg a gyilkossággal. Állítólagos barátai sorra hátat fordítanak neki, hiszen egy gyanúsított barátsága nem kívánatos az úri társaságban.
Az ügy Lloyd Fellows, a skót Mackenzie család törvénytelen sarjának fülébe is eljut. Korábban már váltott pár szenvedélyes csókot Lady Louisával, és most esküt tesz rá, hogy tisztázza a nevét. Hiszen nem csupán az válik bizonyossá számára, hogy a hölgy ártatlan, hanem az is, hogy menthetetlenül belehabarodott. 




Várható megjelenés március 31.: Leiner Laura-Hullócsillag



Várható megjelenés március 31.: Jennifer Probst-Keresd az alkalmat



Verilyben sikeresen működik a házasságközvetítő, amelyet Kate Seymour irányít két barátnőjével karöltve. Kate nem pusztán okos üzletasszony, de titkos erő birtokában is van: amikor a szerelem ott vibrál a levegőben, akkor mintha áramütés érné. Ezt érzi, amikor találkozik Slade Montgomeryvel, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéddel, aki egy napon beront a házasságközvetítő irodába, és bizonyítékot követel: nem teszik-e tönkre az ő sérülékeny húgát, aki Kate legújabb ügyfele? Kate csak úgy tudja meggyőzni a férfit arról, hogy ő nem csaló, ha megtalálja neki álmai asszonyát. De vajon sikerül-e Kate-nek megtartania a két lépés távolságot, amikor a férfi olyan hatással van rá, hogy szinte remeg a lába a jelenlétében? Vagy talán a házasságközvetítő is révbe ér egyszer?


0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon