2015. január 2., péntek

Januári megjelenések

Várható megjelenések 2015. január
ezúttal az Alexandra kínálatából válogattam



Várható megjelenés: 2015.01.05. ,Nicole Williams: Crash-Zuhanás





Lucy nem éppen arról álmodott, hogy új iskolában kezdje az utolsó évet. Arról pedig pláne nem, hogy a gimi rosszfiúja, Jude Ryder miatt a Southpointe's gimi minden diákja ribancnak tartsa már az első napon. De csak a céljára összpontosít. Balerina szeretne lenni, s nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon. Egészen addig, amíg újra Jude-ba nem botlik.
A srácnak priusza van - igazi priusza - ami hosszabb, mint egy végzős záródolgozat, és olyan hangulatingadozása, ami kellemes társaságból hirtelen veszélyessé változtatja. A nevét isten tudja, hány lány sóhajtotta, kiabálta és átkozta már. Olyan, mint egy halálos kór, amit arra teremtettek, hogy tönkretegye a Lucy-féle lányok életét. És ezt el is mondja neki.
De míg a pletykák féktelenül terjednek, és többek jó hírnevét tiporják sárba, Lucy nem figyel Jude figyelmeztető szavára. Tragédia készül?




Várható megjelenés: 2015.01.05. , Rebecca Shaw-Civódások és csetepaték

Változnak az idők Turnham Malpasban...
Az újgazdag Brash Craddock Fitchnek odafent a Kúriában minden jel szerint eltökélt szándéka, hogy nyomot hagyjon a falu életében - míg a falué, hogy helyre tegye a pasast.
Sir Ralph nehezen alkalmazkodik szerényebb társadalmi helyzetéhez, míg a félénk Muriel ahhoz, hogy felvitte az Isten a dolgát.
Mindeközben a Jimmy Glover életében beálló szerencsés fordulat még őt magát is meglepi, az örökké pörgő Jimbo Charter-Plackett pedig pletykálkodik, ami következményekkel jár...
Ám ezeket az ügyeket elhomályosítja egy vérlázító tett: Alan, a nem túl közkedvelt csapos megüti Flicket, Jimbo lányát. Még mielőtt az eset okozta felháborodás elcsitulhatna, heves vita kerekedik Sir Ralph tervei miatt, ami az egész falu életére hatással lehet...

Rebecca Shaw nagy sikerű sorozata a Turnham Malpas nevű angliai falvacskáról és lakosairól szól. A magukkal ragadó történetek izgalmakkal teli olvasási élményt ígérnek.
Ha tetszenek Agatha Raisin és Hamish Macbeth történetei, ne hagyd ki ezt a sorozatot sem!


Várható megjelenés: 2015.01.05.,Nicolas Barreau-Álmaim asszony

Antoine-nak, a lelkes könyvkereskedőnek és meggyőződéses romantikusnak tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát.
Antoine, a harminckét esztendős könyvkereskedő, aki hisz abban, hogy a regények a való életben is megtörténhetnek, kedvenc kávézójában egy nap megpillantja álmai asszonyát, aki mintha csak az égből pottyant volna oda. Antoine hezitál, nem tudja, hogyan szólítsa meg a nőt. Ám ekkor odalép egy másik férfi, és ezzel Antoine elszalasztotta a lehetőséget. Vagy mégsem? Kifelé menet az elbűvölő mosolyú, titokzatos nő leejt elé egy kártyát, rajta egy keresztnév, egy telefonszám és egy mondat: "Szívesen találkoznék magával." Antoine elmondhatatlanul boldog. Kisvártatva kétségbe esik. A becses telefonszám egy ostoba baleset következtében hiányos lesz. Antoine azonban minden nyomon elindul. A szépséges ismeretlen kalandos keresése során a legkülönbözőbb emberekkel találkozik, Párizs legnyüzsgőbb és legcsendesebb pontjain. Az idő Antoine ellen dolgozik. A barátai bolondnak tartják. A szíve nagy szaltókat ugrik, egyiket a másik után. De Antoine nem adja fel...

Várható megjelenés: 2015.01.09, Jennifer L. Armentrout-Várok rád


A 19 éves Avery Morgan, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni...
Cameron Hilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba...
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellett áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni...


Várható megjelenés: 2015.01.19, Michael Neill: Revolution



Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot?
Michael Neill olyan különös nézőpontból mutatja be az életet, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt.
Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted élet.
Üdvözöllek a csodák birodalmában!
Michael Neill nemzetközileg elismert életmód coach, számos könyv szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek coachaként, tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Michael köteteit tizennégy nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, gyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg a világ öt kontinensén.

Várható megjelenés: 2015.01.30, Tammara Webber-Törékeny

Landon Lucas Maxfield gyermekként azt hitte, tökéletes az élete, és örömmel nézett a reményteljes jövő elébe - mígnem egy tragédia szétzúzta a családját, és kételyeket ébresztett a fiúban mindennel szemben, amiben addig hitt.
Nem akart mást, csak maga mögött hagyni a múltat. Miután megismerkedett Jacqueline Wallace-szal, könnyen jött a vágy, hogy mindazzá váljon, amit a lány igényel...
Már amennyire könnyen jöhetett annak a férfinak, aki megtanulta, hogy a lélek törékeny, és hogy mindazt, amiben reménykedünk, egy szempillantás alatt elragadhatják tőlünk.


0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon