2016. június 25., szombat

Várható megjelenések 2016. július

Várható megjelenések 2016. július


Várható megjelenések 2016.07.04. M.C. Beaton: Agatha Raisin és a gyilkos lekvár


Agatha Raisin már épp unatkozni kezdene, amikor az egyik szomszédos falu lelkésze nyaggatni kezdi: legyen sajtósa és közönségszervezője jótékonysági ünnepségüknek, melynek bevételét templomuk felújítására fordítanák. Hogy végül Agatha kötélnek áll, abban nem kis szerepet játszik az elbűvölő külsejű és gyanúsan zöld szemű George Selby, a fesztivál helyi szervezője és a lelkész barátja. A szabadtéri mulatság azonban szörnyű fordulatot vesz.








Várható megjelenések 2016.07.08. Libba Bray: Álmok mélyén

Az álmok utáni vágy vonzza a holtakat, és ez a város tele van álmokkal.

Egy természetfeletti sorozatgyilkossal való leszámolás után Evie O'Neill felfedte Látó mivoltát. Hátborzongató képességének köszönhetően, mellyel bele tud látni mások titkaiba, igazi médiakedvenccé vált, kiérdemelve az "Amerika BűbáJósa" címet. Mindenki odáig van a város legújabb sztárjáért... mindenki, kivéve a többi Látót.
A zongorista Henry DuBois és a kínai negyedben élő Ling Chan szintén Látók, akik azonban igyekeznek adottságukat titokban tartani: azt, hogy képesek utazni az álmok között. Míg Evie kiváltságos életét éli, New Yorkban a rejtélyes álomkór szedi áldozatait.
Mialatt Henry elveszett szerelmét keresi, Ling pedig egy kirekesztő világban próbál boldogulni, álmukat egy gonosz erő szállja meg. És mindezek mögött egy cilinderes férfi várakozik, akinek tervei minden képzeletet felülmúlnak... Miközben egyre terjed a kór, képesek lesznek a Látók alászállni az álmok világába, hogy megmentsék a várost?
A Látók sorozat izgalmas, félelmetes folytatásában a Printz Award nyertes és a New York Times bestseller szerző, Libba Bray New York rejtett, sebezhető mélységeibe invitálja az olvasót.


Várható megjelenések 2016.07.08. Jessica Shirvington: Csábítás

Következmény kísér minden elhatározást.

Violet Eden a Grigori tagja - részben angyal, részben emberi lény. Arra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.
Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvaló lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy dolgot azonban Violet már biztosan tud... hogy Phoenix hatalma, amivel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.
Van valami a világon, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát. Az érte vívott verseny mindnyájukat Jordánia szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.

Éld át Violet lebilincselően izgalmas történetét.

Várható megjelenések 2016.07.08. Julie Kagawa: A halhatatlanság szabályai


Megmentheted az emberiséget, ám válj érte azzá, amitől a legjobban rettegtél. Te mit tennél?

Ha életben akarsz maradni e a pusztuló világban, át kell adnod magad a sötétségnek...
Allison Sekemoto a fallal körülvett város legkülső részében, a peremen él. Nappal társaival együtt előmerészkednek, és élelem után kutatnak, éjszaka azonban bármelyikükből áldozat válhat, és nem tudják biztosan, megérik-e a holnapot. Ebben a világban a vámpírok két lábon járó vérzsáknak tekintik az embereket, Allie-t pedig az irántuk érzett gyűlölet tartja életben. Aztán egy éjszaka Allie meghal, és maga is szörnyeteggé változik.
Bár maga mögött hagyja a várost, titkolnia kell új énjét. Továbbra is embernek adva ki magát csatlakozik egy elcsigázott felmentő csapathoz. Allie válaszút elé kerül, és döntenie kell, hogy miért - és legfőképpen kiért - éri meg feláldoznia a halhatatlanságát.

Ismerd meg Julie Kagawa sötét és fordulatokkal teli világát, ahol egy felejthetetlen utazás veszi kezdetét!

Várható megjelenések 2016.07.08. Marie Rutkoski: A nyertes átka

Megfizethetsz-e a szerelemért?

Amikor a 17 éves Kestrel egy rabszolgapiacon megvásárolja a herrani Arint, aligha sejti, hogy élete gyökeres fordulatot vesz. A valoriai birodalom ellen lázadást előkészítő Arin sem tervezi, hogy beleszeret a hazája leigázásáért felelős tábornok lányába. A herrani felkelés egy időre szerepcserére kényszeríti őket. Kestrel megmenti ugyan Arin életét, de cselekedete lehetetlenné teszi, hogy valaha is egymáséi lehessenek. Hűség, osztályharc, felborult értékrendek... mi mindenért kell fizetni?

Kinek az élete ér többet?







Várható megjelenések 2016.07.08. Peter V. Brett: Napháború

"Újhold éjjelén tömegével emelkednek fel a démonok a föld alól, hogy elpusztítsák azt a két embert, akik idővel a legendák Szabadítójává válhatnak - azokká, aki a próféciák szerint egyesítik az emberiség maradékát, hogy egyszer és mindenkorra elpusztíthassák a Mag démonait.

Bálás Arlen valaha hétköznapi ember volt, mostanra azonban sokkal több lett annál - a testére tetovált rovások révén bármelyik démonnal felveszi a versenyt. Sok követője akad, Arlen útja azonban talán egy olyan sötét helyre vezet, ahová csak egyedül mehet.
Ahmann Jardir ütőképes démonpusztító hadsereggé kovácsolta Krázia sivatagi törzseit. Ősi fegyverekre tett szert - egy lándzsára meg egy koronára -, és máris hatalmas területeket hódított meg a Zöldvidékből.
Arlen és Jardir valaha szinte testvérek voltak, időközben azonban halálos ellenségekké váltak. Csakis ők ketten lehetnek képesek legyőzni az emberiség ellenségeit, mégis közéjük áll a létező legpusztítóbb démon - az, amelyik az emberek szívében lakozik.

Lenyűgöző világ!"


Várható megjelenések 2016.07.08. Rachel Hawkins: Kísértetsuli

"Soha ne húzz ujjat a természetfelettivel!

A tizenöt éves Izzy Brannick-et arra nevelték, hogy szörnyekkel küzdjön. Családja évszázadok óta a varázslények üldözésének szentelte életét. De amikor Izzy nővére egy akció során nyom nélkül eltűnik, anyjuk úgy dönt, ideje egy kicsit pihenni. Új városba költöznek, ahol az iskolában furcsa dolgok történnek. Hogy rátermettségét bebizonyíthassa, Izzynek kell felgöngyölítenie a könnyűnek tűnő ügyet. De egy átlagos tinédzser bőrébe bújni nehezebb, mint amilyennek hiszi. A magányos és kemény lány tapasztalatlan a barátságok terén, és akkor még nem is beszéltünk a szerelmi ügyekről... Vajon képes annyira megbízni új barátaiban, hogy elfogadja segítségüket, mielőtt még több embernek baja esik?
Rachel Hawkins regénye ismét hozza a Hex Hall-sorozattól megszokott fanyar humort és bájt.

Készülj fel még több titokra, varázslatra és románcra!"

Várható megjelenések 2016.07.21. Szaniszló Ági: Nyomás London

Londonba költöznél?

London a második legnagyobb magyar város, tartja mostanában a közkeletű mondás. Rengetegen indulnak útnak, és mindenki egy segítő társra vágyik. Ez a könyv segítségedre lehet már indulás előtt is, és akkor is, amikor elkezded az új életedet.

Hogyan találjunk szállást Londonban, és mire vigyázzunk? Hogyan kell angol önéletrajzot írni, és hol érdemes állást keresni? Milyen feltételei vannak a brit állampolgárságnak? Hogyan lehet céget alapítani Angliában? És általában milyen is az élet Londonban bevándorlóként, és mire kell figyelni?

Szaniszló Ági több mint 10 éve költözött Anglia fővárosába, hogy kipróbálja magát angol nyelvterületen is. Azóta sok minden történt vele, de végre igazi londoninak mondhatja magát, aki szép karriert futott be. Könyvében azoknak próbál segíteni, akiknek már csak egy utolsó ösztönző szó hiányzik, hogy belevágjanak életük legizgalmasabb kalandjába, de azoknak is szól, akik már belevágtak, de kicsit elakadtak és kell egy kis segítség, vagy egy történet, amelyből láthatja, hogy másnak is vannak és voltak nehézségei, de túl lehet rajtuk lépni, és igenis sikeresek tudnak lenni a magyarok külföldön is.

Ha ezt magaddal viszed, sikerrel járhatsz.


0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon