2016. április 6., szerda

Film-turkáló

Kung Fu Panda 3 Poster 

Márciusban megnéztük a Kung fu Panda 3. részét, a Zootropolis-t, valamint a Nagyon vadon - Bolondos vadászidény című filmeket, úgy tűnik ez ilyen animációs filmes hónap volt, amit én nem is bánok, mert nagyon szeretem ezeket a könnyed és vicces meséket. A karakterek mindkét esetben aranyosak voltak és Po továbbra is zseniális, számomra igazi nagy kedvenc lett ez a kicsit esetlen de szerethető panda. 
Nem is igazán szeretném túlragozni, hiszen mindhárom film remek kikapcsolódást nyújt az egész családnak és mindegy is melyiket választjuk, bármelyik többször is megnézhető, mert annyira jók.



Friss

Szellemírtók 3.
2016.07.15. (USA)

Parádés szereposztás (Chris Hemsworth, Melissa McCarthy, Elizabeth Perkins, Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Andy Garcia, Bill Murray és még sokan mások), a látvány pedig lenyűgözőnek ígérkezik, szóval érdemes lesz várni a filmre.

Szellemirtók Poster 

The Boy
2016.01.22. (USA)

Egy amerikai dadus megérkezvén az angol családhoz azzal szembesül, hogy a család fia egy életnagyságú baba. Egy idő után hinni kezdi, hogy a baba él. Az év legjobb thrillerjének ígérkezik.


The Boy Poster                

0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon