Ugrás a fő tartalomra

Film-turkáló: március

Nagyfater elszabadul (2016)Megnéztük A nagyfater elszabadul című borzalmat. Annak ellenére, hogy egyik kedvenc színészem Robert De Niro játssza a főszerepet nagyon utáltam a filmet. Ennyi trágárságot ritkán láttam egy helyen, főleg nem egy vígjátékba. Efron tengerparti mókázása még elment, bár az is kicsit gáz kategória volt, de a többi....  Kicsit olyan érzésem volt, hogy a két színész nevével, nem pedig az alakításukkal, vagy éppen a történettel kívánták becsalogatni a kedves nézőket a mozikba. Egy jegyet sem ért meg a film, túl perverz és alpári. 
Nem is szeretnék róla többet írni, mert már ez is több volt, mint, amit a film érdemelt volna. Alvin és a mókusok 4 (2015)Jöjjön egy gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlható vígjáték, ami nem más, mint az Alvin és a mókusok 4. -Mókás menet című mozija. Alvin és a többiek hozták a szokásos formájukat. Egy délutáni családi mozizás keretében néztük meg a filmet és azt kell, hogy mondjam még mindig imádom ezeket a mókusokat. Népszerűségük töretlen, melyet bizonyít, hogy már a 4. egész estét film került a mozikba. Nem kell természetesen nagy világrengető történetre számítani, de remekül el lehet lazulni miközben a bohókás mókusok ugrálnak a vásznon. Mi szerettük, bár az első rész marad a kedvenc.
Friss

Dzsungel Könyve - Disney 
2016.04.15. 
Érdekesség, hogy 2017-ben a Warner Bros. is elő fog rukkolni a saját Dzsungel könyve élőszereplős változatával.
Imádom a film plakátját, nagyon jól sikerült, de úgy gondolom, hogy a Disney most nem a legkisebbeket célozta meg. 


  A dzsungel könyve Poster

Sly Cooper
2016
Egy videójáték alapján készült el a film, egy tolvaj mosómedvéről és társai kalandjáról szól
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…