Ugrás a fő tartalomra

Februári (nagyon elvetemült) beszerzések

Személy szerint hatalmas túlzásba estem februárban, rengeteg könyvet kaptam, vettem, cseréltem stb.  Szerintem ez lesz az idei évben a LEG hónapom. Rá sem merek nézni a listára, mert gyönyörűek, de ha belegondolok, hogy sok, mit sok rengeteg könyvről beszülünk, hát nem tudom mit szóljak saját függőségemhez, hogy ennyi könyvet harácsoltam egy hónap alatt.

Diane Pearson: CsárdásLouis Lucien Rogger: Három csepp vérEsmahan Aykol: Boszporusz HotelJanet Evanovich: Három dílerKiera Cass: The Selection Stories – Párválasztó történetekKiera Cass: The One – Az IgaziKiera Cass: The Elite – Az ElitStephanie Perkins: Lola és a szomszéd srácLeiner Laura: KéstélJenny Han: The Summer I Turned Pretty – A nyár, amikor megszépültemKelly Oram: Szívzűrterápia strébereknekElizabeth Chadwick: A legnagyobb lovagKordos Szabolcs: Eszem-iszom, HungaryJamie McGuire: Gyönyörű sorscsapásColleen Hoover: Hopeless – ReménytelenAlyson Noël: Lúzerek és bálkirálynőkGerald Durrell: Állatkert a poggyászombanAlex Flinn: A Kiss in Time – Csók, pont jókorAlan Titchmarsh: SzellemjárásDarren Shan: Rémségek CirkuszaCarina Bartsch: Cseresznyepiros nyárRachel Hawkins: Hex HallAbby Clements: Vivien Mennyei FagylaltozójaSteve Berry: A harmadik titokBen Aaronovitch: London folyóiJulia Quinn: Esküvő leszKemese Fanni: A napszemű Pippa KennJ. K. Rowling: Átmeneti üresedésRéti László: A hasonmásAnna Sheehan: A Long, Long Sleep – Hosszú álomCatherine Fisher: IncarceronRobert Galbraith: KakukkszóR. Kelényi Angelika: Negyven felé pártában – nőcik a pácban

Hát igen, így megnézve, szép listába rendezve,huha és mégegyszer HUHA! nem normális mennyiség, de csak, hogy magamat nyugtassam ebben volt recenzió, saját vásárlás(e-book, hagyományos) csere (rukkola, moly) és ajándék is. Sőt egy kedves rukkolás boríték egyszerre több könyvet is rejtett. Tehát összességében anyagilag nem volt annyira vészes. Szóval egész évre el vagyok látva könyvekkel, szerintem az elkövetkezendő 5-6 vagy sok hónapban nem fogok beszerezni könyvet (vagyis csak mértékkel), mert ezeket el is kellene valamikor olvasni és nem szeretném, hogy a polcon porosodjanak.
Nem csoda, hogy a Moly-on tagja vagyok a Mániákus könyvásárlók- nemegészenanonim klubjának. :)

Mindentől függetlenül gyönyörűek! :) Imádom minden darabját, remélem akkor sem fog változni a viszonyunk, amikor elolvasom őket.

Amiket már olvastam a listáról és értékeltem is, szerintem abszolút kedvenc lett:

Diane Pearson: Csárdás

Megjegyzések

Szilvamag üzenete…
Hú, hát valóban jó sok könyvet gyűjtöttél. :) Nagyon szépek, jó olvasást hozzájuk. Egy kettőnél kíváncsi leszek majd a véleményedre (Szellemjárás, Harmadik titok, Cseresznyepiros nyár..)

És nem is tudtam, hogy a molyon van Mániákus könyvvásárlók... zóna. Nekem is ott a helyem! :D
robinson üzenete…
Tényleg szép termés!
Jó olvasást hozzájuk.
A Csárdás az én érdeklődésem is felkeltette.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Borsa Brown-A maffia ágyában

A Borsa Brown írói álnév mögött nem is gondolnánk, hogy egy váci illetőségű magyar hölgy bújik meg, hivatalosan Szobonya Erzsébetnek hívják és amellett, hogy karriert épít, két gyermeket nevel még az írásra is jut ideje.
Első kötete A maffia ágyában címmel jelent meg. 
Amikor  csak a könyvet forgattam, azaz tettem az éjjeliszekrényről a könyvespolcra és vissza még meg voltam győződve, hogy egy számomra eddig ismeretlen külföldi szerző munkája, talán angol, vagy amerikai lehet az illető. Majd kutakodni kezdtem, hogy valójában ki írhatta a könyvet, ekkor jutottam el az Álomgyár oldalára , ahol lehullott a lepel és több információval is szolgálnak a szerzőről.
Nem is tudom miért pakoltam hetekig a könyvet, talán mert jó volt ránézni a borítóra és várni, hogy mit fog adni a könyv, vagy néha azért, mert túl nehéznek gondoltam egy maffia történetbe belefogni, egyszóval nem tudtam mit várjak, mire készüljek. 
Valójában nagyon örülök, hogy erőt vettem magamon és elolvastam, igaz egy nap alat…

Tavaszi nyereményjáték

Elérkezett a kedvenc évszakom, a várva várt tavasz, ennek örömére szeretnék kedveskedni Nektek egy nyereményjátékkal.
A játékba történő belépés nagyon egyszerű, nincs kérdés, egyszerűen elegendő ha a facebookon a játékfelhívás alatt hagysz egy kommentet, vagy akár itt a blogon ezen bejegyzés alatt, elegendő ha a a két feladat közül az egyiket teljesítitek.

Elérhetőséget mindenképpen írjatok, ha ennél a bejegyzésnél hagytok üzenetet. 
A facebook like vagy a blogra történő feliratkozás nem kötelező, de megköszönöm ha mégis mellette döntötök.

A játék vége: 2016.04.30. 

A nyeremény:A nyereményt csak magyarországi címre postázom, köszönöm a megértést. 
Sok szerencsét!