2018. június 14., csütörtök

Júliusi csemegéző

Várható megjelenés: 2018. július 08.,  21. Kossuth Kiadó,  3192 Ft

Kevin Kwan: Kőgazdag ázsiaiak


"Amikor Rachel Csu, a fiatal, intelligens New York-i egyetemi tanár beleegyezik, hogy a nyarat Szingapúrban töltse barátjával, a szintén egyetemi tanár Nicholas Younggal, egy szerény, békés családi fészket képzel el, ahol azzal a férfival töltheti majd az idejét, akihez egyszer talán férjhez megy. Úgy tervezik, kipihenik a munka fáradalmait, és egyben hivatalosak Nick gyerekkori barátja, Colin Khoo és a gyönyörű Araminta Lee világraszóló esküvőjére is.

A lány nem is sejti, hogy Nick otthona történetesen egy palota, hogy többet ül majd magánrepülőgépen, mint autóban, és hogy a legfurcsább, legőrültebb, leggazdagabb emberek fogadják, akikkel életében addig találkozott.

Szatirikus, eredeti humorral átszőtt portré, letehetetlen olvasmány elképesztő gazdagságról és fényűzésről. A Kőgazdag ázsiaiak trilógia bepillantást enged az ázsiai sznob nagyvilági körök életébe, lenyűgöző módon ábrázolja a régi és az újgazdagok közötti ellentéteket, a családi kötelékeket és az ezzel járó - gyakran kínos - kötelezettségeket.

A trilógia következő kötetei: Kőgazdag barátnő; Kőgazdag problémák

,,Vannak gazdagok, mocskosul gazdagok és vannak kőgazdagok... A könyv mulatságosan állítja pellengérre a szinte felfoghatatlan gazdagságot és az ázsiai nagyvilági népek őrültségeit." 
People magazin

,,Finoman dekadens... Ez a 48 karátos strandolós olvasmány őrületesen vicces." Entertainment Weekly

,,Eredeti és szórakoztató... Olyan volt, mintha hullámvasúton ülnék. Imádtam!" Jackie Collins

Várható megjelenés: 2018. július 9.,  21. Művelt Nép,  3222 Ft

Erica James: Nyár a Comói-tónál


A fülszöveg cselekményleírást is tartalmaz! 

Floriana ​számára egy esküvői meghívás változtatott meg mindent…

Ha nem tereli el a gondolatait, hogy élete szerelme egy másik nőt vesz feleségül, észrevette volna a közeledő kocsit. 
Ha látta volna az autót, nem kellett volna az idős vénkisasszonynak, Esme Silcoxnak és Adam Strongnak, a helyi ingatlanfejlesztőnek a segítségére sietnie. 
És ha Floriana nem ismerkedik meg Adammel és Esmevel, soha nem lett volna bátorsága részt venni Seb esküvőjén a gyönyörű Comói-tó partján.

Esmeben az olasz nyaralóhely emlékeket ébreszt, tizenkilenc évesen itt lett elsőször szerelmes. Gyakran eltöprengett, hogy mi történt a férfival, aki ellopta a szívét – és megváltoztatta az életét.
Esme and Floriana számára eljött az idő, hogy mindketten szembe nézzenek a múltjukkal – és a jövőjükkel – a Comói-tó, elbűvölő, romantikus partjain.
Csodálatos regény elvesztett szerelemről, sorsról és második esélyekről…
Santa Montefiore, Jill Mansell, Katie Fforde és Rosamunde Pilcher rajongóknak különösen ajánlott.

Várható megjelenés: 2018. július 10.,  21. Század Kiadó,  2952 Ft

Cara Hunter: Egy közeli ismerős


Hogyan tűnhet el egy gyerek nyom nélkül?

A nyolcéves kislány, Daisy Mason eltűnik egy egyszerű családi vacsoráról. A csendes kertvárosban senki nem látott semmit - legalábbis ezt mondja mindenki.

Adam Fawley detektív ugyanakkor tudja, hogy tíz ilyen esetből kilencben csak olyan ember lehet a tettes, akit az áldozat ismert. Vagyis valaki hazudik.

Az óra ketyeg, könnyen kifuthatnak az időből...

Az Egy közeli ismerős egy új detektívsorozat első darabja, mely lázban tartja a brit krimiolvasókat és megjelenése óta előkelő helyen szerepel Anglia minden sikerlistáján.


"Cara Hunter máris úgy ír, mint egy profi. Imádnivaló tempó, egyre csak emelkedő feszültség"- The Times

"Magával ránt a rejtély, Hunter hagyja, hadd találgass - az utolsó oldalig " - Daily Express 

"Az egyik legjobb thriller, amit valaha olvastam" - Kathryn Croft


Várható megjelenés: 2018. július 17., Kossuth Kiadó, 3600 Ft

Jenson Button: Féktelenül - Életem határok nélkül


"Ez a könyv az életem azon eseményeiről szól, amelyekről a nyilvánosság előtt eddig még nem beszéltem. Nem eredményekről és versenyekről mesélek, hanem a gyerekkoromról, küzdelmeimről, kétségeimről és reményeimről.
Az emberekről, akikkel találkoztam, és akik közül sokat szerettem, míg néhányukat kifejezetten nem. A vidám pillanatokról, a pályán megvívott csatákról a riválisokkal, és olyan barátokkal, mint Fernando Alonso, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel. Mesélek a világbajnoki cím felé vezető idegőrlő pillanatokról, és a nyugalomról, ami mindig megszáll, ha beülök az autóba.
Az eufóriáról és a letaglózó veszteségekről. Apámról, aki számtalanszor megmentett, a pillanatról, amikor kételkedett bennem, és az űrről, amit maga után hagyott. Egyszóval az életemről - a versenyző mögött az emberről."




Várható megjelenés: 2018. július  25., Libri - Insomnia,  2879 Ft

Claire Seeber: A mostoha


Jeanie és Matthew boldog házasságban él. Előző kapcsolataikból származó tizenéves gyerekeikkel egy fedél alatt az élet nem fenékig tejfel, de a Jeanie - Matthew páros erős és kitartó.
Bár Scarlett nem igazán akarja elfogadni mostohaanyját, a türelem talán most is rózsát terem.
Csakhogy Jeanie körül szörnyű titok lappang. Évekkel ezelőtt hiába temette el magában a múltat, az most utat tör magának, és a házasságát is fenyegeti.
Valaki ijesztő játszmába kezd vele, így a gondos feleségnek egyszer és mindenkorra véget kell vetnie a mérgező manipulációknak, ha a kislányként vágyott áloméletet akarja élni.
A tündérmesének mindig jó a vége... vagy mégsem? 



0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon