Ugrás a fő tartalomra

Ezeknek örültem az elmúlt héten+megválnék tőlük könyvlistám

♥ kaptam tesztelésre egy Vichy Dermablend alapozót, ami 3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással. Az első pár használat után azt tudom mondani, hogy az állaga elég sűrű és krémes, ezáltal jól elfedi az összes problémás bőrfelületet, ami valljuk be néha nagy segítség. Annak ellenére, hogy sűrű elég könnyen lehet vele szép eredményt elérni. Eddig teljesen elégedett vagyok vele, talán az orr környékét szárítja picit, de nem vészes.


♥ részt vettem a Moly-on a PIF ajándékozásban és az általam küldött csomag már célba is ért, remek móka volt összeállítani a kis csomagot
♥ a nátha (ez nem pozitív) miatt teázás a köbön (ez viszont már az)
♥ Mrs. Poe szintén kedvenc lesz
♥ megtaláltam a kacsás könyvjelzőmet, amiről azt hittem, hogy elveszett
♥ végre megkóstoltam a Non plus ultra sütit, ami valahogy eddig kimaradt az életemből, biztos, hogy fogok sütni, mert nagyon finom.
♥ Egy nagy magánéleti projekt elején vagyunk, amiről talán később be fogok számolni. Nagy fába vágjuk a fejszénket, ami egyben félelmetes és örömteli.
♥ barackos csirke, isteni barackos basamellel
♥ a gyerkőc beteg, de kitaláltam, hogyan tud mégis egy kicsi hóembert építeni (doboz+hó+nappali+no comment)
♥ végre megint fehér a táj és az idő sem olyan rettenetesen hideg
♥ vannak eladó/cserélhető könyveim. Itt lehet "turkálni": Moly polcomMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…