Ugrás a fő tartalomra

Ezeknek örültem az elmúlt héten

Ismét jöttek és mentek az ünnepek, tudom kicsit sablonos, de ez van, ettől függetlenül azért bőven van mit írni a listámba. A sorrend nem számít, ahogy eszembe jutottak a dolgok egyből leírtam és sikerült sok-sok örömködést bezsúfolni ebbe a pár napba, aminek kimondottan örülök.


♥ kaptam aloe vera memória párnát, nagyon vágytam rá ♥ mindenki örült az ajándéknak, amit kapott ♥ sütöttem rengeteg sütit  ♥ remek lett a töltött káposzta, abszolút kedvenc ♥ rendbe tettem a Moly-os oldalamat, lejelentkeztem azokról a kihívásokról, amit biztosan nem fogok teljesíteni, töröltem a felesleges polcaimat, most egész átlátható a rendszer ♥ imádom a karácsonyfánkat ♥ végre kezdenek rövidülni az éjszakák ♥ könyvek karácsonyra, részletek majd január elején a beszerzős rovatban ♥ egy játék keretében nyertünk a macseknak játékot és eledelt, megérte az Alphazoo-ban venni az állatok karácsonyi ajándékát ♥ rossmannból fürdősók és gyöngyök, igazi wellness élmény ♥ nagyon jól tudtam haladni az olvasásaimmal ♥ eljutottam odáig, hogy feltöltöttem sok-sok képeket egy fotókidolgozós oldalra, végre lesznek ismét hagyományos fotóink (még nyáriak is vannak köztük) ♥ vendégek jöttek és mentek ♥ jó filmek ♥ együtt volt a család ♥


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…