2017. június 26., hétfő

Várható megjelenés 2017. július

Várható megjelenés 2017. július

Várható megjelenés 2017. július 01. Elizabeth Adler: Halál a tóparton - Libri Kiadó




Várható megjelenés 2017. július 01. Laurelin Paige: Utolsó csók - Libri Kiadó

Laurelin Paige - Utolsó csókSZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár...

Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve... vagy menthetetlenül összetörik.

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.





Várható megjelenés 2017. július 01. Katie Fforde: Tökéletes nyár  - Libri Kiadó

Katie Fforde - Tökéletes nyárA bábaként dolgozó Emily látszólag tökéletesen elégedett az életével. Élvezi, hogy egyedülálló nőként kötöttségektől mentes lehet. Mégis változásra vágyik, ami érzelmileg is felüdülést jelentene a hétköznapok egyhangúságából. Így amikor legjobb barátnője, Rebecca felajánlja, hogy töltse a nyarat a hajóján főszakácsként, kapva kap az alkalmon. Ám mielőtt igazán kiismerhetné magát a hajókonyhában, alkalmazkodnia kell új környezetéhez. Rebecca várandós, ezért egyre több feladatot ad át Emilynek, akinek még a féltékeny konyhai kisegítővel is meg kell küzdenie. Ott van továbbá Alasdair, a szívdöglesztő orvos, akit Emily mindenáron igyekszik nem észrevenni, hiszen ha beleszeret, új időszámítás kezdődik a számára. Vajon tényleg ez lesz élete legfelszabadultabb nyara? 

A Francia kaland, a Tökéletes esküvő és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel kedveskedik olvasóinak.



Várható megjelenés 2017. július 03. Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák - Athenaeum Kiadó

Sherrilyn Kenyon - Szenvedélyes éjszakákA Vérvadászok világában az erősebb felfalja a gyengébbet. Minden nap halálos veszélyt hozhat. Senkiben sem szabad megbízni, a szerelem pedig végképp ki van zárva, ha életben akarsz maradni...

Wren Tigarian árva volt. Egyetlen klán sem akarta befogadni. Wren két faj, a hópárduc és a fehér tigris tiltott keveredéséből született, és ha akart valamit, soha nem engedte, hogy az útjába álljanak. Most Margueritét akarja. 
Marguerite D'Aubert Goudeau egy befolyásos amerikai szenátor leánya, de gyűlöli a felső tízezer képmutató életét, amit élni kényszerül. Akárcsak édesanyja, ő is erősen ragaszkodik cajun gyökereihez, amit apja képtelen megérteni. Margueritének nincs más választása, meg kell próbálnia beilleszkedni, bár örök kívülállónak érzi magát. 

Wrennek Margueritéért nemcsak az emberekkel kell megküzdenie, akik sosem fogják elfogadni állati lényét, hanem a Vérvadászokkal is, akik meg akarják ölni, amiért veszélybe sodorta a világukat. Versenyt kell futniuk az idővel, és ez nem csupán az életükbe kerülhet, de a lelküket is elveszíthetik... 


Várható megjelenés 2017. július 03. Jodi Picoult: Apró csodák - Athenaeum Kiadó

Jodi Picoult - Apró csodákRuth Jefferson már több mint húsz éve dolgozik szülész szakápolóként egy connecticuti kórházban, amikor egy újszülött vizsgálatát követően váratlanul másik páciens mellé osztják be. Az újszülött szülei a fehér felsőbbrendűséget hirdetik, ezért nem akarják, hogy az afroamerikai Ruth akár csak hozzáérjen a gyermekükhöz. A kórház helyt ad a kérelmüknek, másnap azonban a kisbaba életveszélyes állapotba kerül, miközben egyedül Ruth tartózkodik a csecsemőszobában. Engedelmeskedjen a főnöke utasításának, vagy avatkozzon közbe?
Ruth habozik megkezdeni az újraélesztést, s ennek eredményeként emberöléssel vádolják. Kennedy McQuarrie közvédő vállalja az ügyét, de már a legelején váratlan tanáccsal szolgál: ragaszkodik ahhoz, hogy faji kérdések szóba sem kerülhetnek a bíróságon. Ruth, aki értetlenül áll a döntés előtt, próbálja folytatni az életét - már csak kamasz fia érdekében is -, miközben az ügye egyre nagyobb port kavar. Miután megkezdődik a tárgyalás, Ruthnak és Kennedynek ki kell vívnia egymás bizalmát, ám eközben mindketten szembesülnek azzal, hogy talán alapvetően elhibázott minden, amit a másikról - s önmagukról - tudni véltek.
Jodi Picoult végtelen alázattal, empátiával és alapossággal közelít kiváltság, előítélet és igazság kérdéséhez, s nekünk, olvasóknak sem kínál egyszerű, könnyen emészthető tanulságokat. Az Apró csodák egy rendkívüli író csúcsteljesítménye.



Várható megjelenés 2017. július 31. Martin Kintrup: Burgerek Nagykönyve


"Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált.
A magam részéről, köszönöm, de megvagyok a gyorsétteremláncok satnya burgerutánzatai nélkül - a saját készítésű burger a menő! A legjobb összetevőkből készült házi hamburger valódi kinyilatkoztatás, amely a saját készítésű hamburgerzsemlénél és húspogácsánál kezdődik, és a szószoknál, a köreteknél és a salátáknál ér véget. A receptek összetevői közül, amit lehet, mindent magam készítek el - és higgyék el nekem, a különbség leírhatatlan.
Az amerikai étkezési kultúra hatásai mellett szívesen merítek ihletet a mediterrán, keleti és ázsiai konyhaművészetből is. Az olyan újdonságok, mint a pesto, humusz vagy az algasaláta, teszik a burgerek világát még színesebbé, ízesebbé és változatosabbá.
A burgerpogácsa készülhet marhahúsból, lassan sült sertéshúsból, halból, sajtból, sőt lehet vegetáriánus vagy akár vegán is: számomra minden burger egy műalkotás. 40 fantáziadús burgerrecepttel és még ugyanennyi zsemle-, húspogácsa-, szósz-, köret- és salátarecepttel Ön is egy csapásra a burgerkészítés mesterévé válik.


Várható megjelenés 2017. július 31. Heit Stuart: Kockafiú - Kossuth Kiadó




"Alex, a harmincas éveiben járó apa élete válságos időszakát éli: a felesége kirakja otthonról, elveszti az állását, és rádöbben, hogy nem érti nyolcéves autista fiát, Samet. Amíg a család együtt volt, a gyermek nevelése, annak minden nehézségével együtt a feleségre, Jodyra hárult, mivel a hiteltanácsadó Alex éjjel-nappal a megélhetésükért dolgozott. Most, hogy - még ha csak rövid időszakokra is - egyedül lehet gyermekével, kiderül, hogy nem nagyon találja hozzá az utat. 

Alexnek át kell értékelnie a feleségéhez, a gyermekéhez, a saját családjához, a bátyja elvesztése okozta gyermekkori traumához és a munkához való viszonyát. A jég akkor törik meg, amikor Sam bevonja őt egy számítógépes játék, a Minecraft világába, amelyben a fiú otthonosan mozog.

A sok humorral megírt, megható történetet a szerző saját élete hitelesíti: Keith Stuart a The Guardian számítógépes játékokkal foglalkozó szakújságírója, és a kisebbik fiánál néhány éve autizmust diagnosztizáltak.

0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon