Ugrás a fő tartalomra

Kedvenc könyves instagrammereim

Képtalálat a következőre: „instagram picture”Mostanában egyre jobban elterjedt, hogy a könyves bloggerek is csatlakoznak az insta közösséghez és osztják meg jobbnál jobb könyves, vagy éppen nem könyves, de szemet gyönyörködtető képeiket. 
Bevallom szeretem őket követni, hiszen az igényes, könyveket is megjelenítő képekben van valami esztétikus és megnyugtató érzés. 
Az utóbbi időben egyre több bookbloggert követek instán is és úgy gondoltam Nektek is megmutatom pár kedvencemet, persze a teljesség igénye nélkül, hiszen nehéz is lenne listát állítani, hiszen sokan annyira jók ebben, hogy csak ámulok és bámulok. Meglepő (vagy nem) a külföldi könyves vonatkozású instagram oldalaknak több ezer, vagy éppen százezer követőjük is van, hihetetlen számok.

Jöjjenek a külföldi vonatkozású oldalak, ahová gyakran benézek (az oldal nevére kattintva egyből az adott instagram oldalra visz a hivatkozás):

@Catbookclub, ahol a cicák és a könyvek találkoznak.


206 bejegyzés
9 580 követő
65 követés

CATS ONLY Where kitties with refined taste, supple fur, and gravy bits breath gather to sprawl on top of great literature.


@Ziba.reads gyönyörű képeket oszt meg az olvasóival, amit a követőinek a száma is alátámaszt.702 bejegyzés
98,2E követő
235 követés

Ziba Artystone ★ Bookish • Film-buff • Content Creator⠀⚯͛ MSc Digital Marketing student 📍U.K 🇬🇧 twitter.com/ZibaZee
@koffeebook oldalon egy irán születésű lány osztja meg a harmonikus és természetközeli képeit.

375 bejegyzés
13,6E követő
251 követés

Batool F. ✍🏽 book blogger iraqi born + raised • personal: writingsforher copenhagen native ↞koffeebook.wordpress.com


@taylorreads egy coloradoi csajszi, akinek sok-sok remek könyves képet rejt a lapja és még a haja is mindig szuper színekben pompázik.


688 bejegyzés
87,3E követő
412 követés

Taylor | Colorado 📧TaylorReads.BiblioGathering@Gmail.com Personal IG:@taylorintheknight@lexyolivia⬇ "TAYLORREADS"bibliophilegathering.com/2017/03/14/review-the-hate-u-give-by-angie-thomas@bookbaristas oldalon könyvek és kávé minden mennyiségben Natashától, ráadásul egyenest New Yorkból.

1 186 bejegyzés
123E követő
542 követés

Natasha | NYC 🗽 penguin by day | blogger 24/7 — Just a book person recommending you hot drinks and hotter reads ☕️📖 bit.ly/2mzv4Xq

Legtöbbször náluk szoktam nézelődni, de hamarosan jövök a magyar vonatkozású könyves instagram oldalakkal is, hiszen köztük is vannak nagyon profi oldalak. 

Megjegyzések

theodora üzenete…
Én is szeretem az ilyen képeket - insta fiókokat :) Hű Taylor képei nagyon megfogtak, eddig csak tumblren láttam pár képet róla. Bookbaristas is tetszik bekövetem. Kíváncsi vagyok magyarok közül kiket ajánlasz!
Kritta üzenete…
Bookbaristas nagy kedvencem, a kávé és a könyv olyan jól passzol, nem tudom van-e vajon tea+könyv is, még nem leltem rá. Hamarosan jövök majd a magyar oldalakkal is.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…