Ugrás a fő tartalomra

Cuccok a könyvek szerelmeseinek - Szemezgető

Imádok a neten böngészni és közben általában találok valami olyat, amibe bele lehet szerelmesedni. Összegyűjtöttem csokorba pár tetszetős holmit  az olyan könyvmolyoknak, mint amilyen én is vagyok. 

Nektek melyik jön be?

Jön a strandszezon, elő a szütyőkkel!CafePress BOOK LOVER Tote Bag - Standard Multi-colorMelyik könyvmoly nem kóstolná meg ezt a teát?Novel Teas contains 25 teabags individually tagged with literary quotes from the world over, made with the finest English Breakfast tea.

Angyali könyvjelzők

Mit is mondhatnék, valóban szeretem a könyvek illatát.Egy könyvtámaszra mindig vevő vagyok! 
FOME One Pair Vintage Fashion British Style London Telephone Booth Kiosk Thickening Iron Library School Office Home Study Metal Bookends Book End+FOME GIFT

Jane Austen? Naná!
Csini!


Book Worm Wrap Ring - Twist Ring - Book Lover - Gift for Reader

Könyv+cica=vállalom!

 Úticél:

BOOK LOVER Street Sign books novels readers read reading gift
BOOKWORM Street Sign book worm library librarian gift

Könyvmolyok gyertyája, vajon milyen illata van?
Oxford Library - Book Lovers' Soy Candle - 8oz Jar
Ezt ki kellene helyezni minden könyvmoly ajtajára! Ki tud élni könyvek nélkül?

I cannot live without books. Thomas Jefferson. Mountain Meadows Pottery ceramic desk plaques and wall art signs with sayings and quotes about the love of books said by one of America's founding fathers, Thomas Jefferson. Made by Mountain Meadows Pottery in the USA.

Kert és könyvfüggők előnyben, a kertben is dekoráljunk.

Stacked Books Outdoor Decorative Garden Decor - Ceramic Stool


Innunk is kell valamiből
Book Lover Coffee Mug -Gift for Book Readers/Nerds -Some of My Best Friends are Fictional -English Teacher Gift -Fantasy Adventure Book Gift

Szuper! Koktélok kifejezetten könyvmolyoknak.
A legkisebbeknek
Feltalálási hely: Amazon


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…