2015. március 9., hétfő

Ezeknek örültem a múlt héten-képes beszámoló

Ez egy rovat első, induló bejegyzése. Szeretném nektek hétről hétre képes beszámoló formájában megmutatni, hogy mik voltak azok, aminek örültem az elmúlt egy hétben, legyen ez könyves, vagy egyéb élmény.


Az elmúlt hét:

-börzén voltam egy kertben, ahol a másik hobbimnak  (a kert) hódolhattam és beszereztem nagyon baráti áron ezt a remek virágtartót és jött velem még encián, fukszia, levendula és madáretető is, meg még pár apróság.
-jön a tavasz, éledezik a kert, hurrá!
- egy kis könnyed tavaszi kikapcsolódáshoz jó könyvek és finom joghurt is járt. A könyvek között van saját (Maisie Dobbs), könyvtári (Hamish Machbeth) és recenziós (Ariela Grandi) példány is, tehát olvastam és olvastam és még többet olvastam.
- jártam Rossmannban is, ahol  végre találtam egy normális sminkeltávolítót, amitől nem látok homályosan, az illóolajos szappan akciós volt és finom narancs illata van és még "beesett" a kosárba egy speciális effekt lakk is, amiben olyan mintha milliónyi apró szálacska lenne. 







2 megjegyzés:

Szilvamag írta...

Ó, de gyönyörűek ezek a virágok. Én is imádom a kertemet, de nálam még nem nyílik semmi, majd a hunyor lesz az első, ami ahogy láttam tegnap már éledezik. :)

Kritta írta...

A hunyor nekem nagy kedvencem, zöld színű van a kertben, de sajnos már december végén-januárban elvirágzott. Most jönnek a színesebbek. :)

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon