2023. december 26., kedd

2024. első negyedév ígéretes megjelenései


 Te képes lennél megölni a legjobb barátodat?

Képzeld el, hogy az új diáktársad egy gyilkos a világ egyik vezető felsőoktatási akadémiáján, ahova csak a legkiváltságosabbak kerülhetnek be. A Carnivora Akadémia előkészítője látszólag egy elit iskola, de hamar kiderül, a falai között évek óta szunnyadó, szörnyű titkok rejtőznek.
Egy nap érkezik egy rejtélyes üzenet, melyben sötét játékra invitálnak. Felelsz vagy mersz?
Habár mindenki megveti és kerüli a kitaszított diákot, a sors fintora, hogy neked szükséged lesz a segítségére. A játék és a nyomozás alatt közel kerülsz a gyilkoshoz, és ráébredsz, hogy talán mégsem ő a tettes.
Vajon mi történhetett öt évvel ezelőtt az akadémia falai között? A múlt árnyai kísértenek, és hirtelen mindenki gyanússá válik. De vajon tényleg bízhatsz valakiben, aki a megtévesztés és az érzelmek manipulálásának mestere?
Egy múltban elkövetett gyilkosság.
Egy titkos társaság.
Rejtélyek.
És elfojtott vágyak, melyek akár a vesztedet is okozhatják.
A játék nem engedi, hogy kiszállj, és amikor kiderül az igazság, megsemmisítő pusztítást mér majd rád.

Megjelenés: 2024.02.20.


"- Na, nem várhatja el mindenkitől, hogy olyan ragyogó ötletei

támadjanak, mint magának. Magából zseniális gonosztevő
válhatott volna. Egyéb észrevétel, M. Poirot?"

Vadonatúj válogatás Agatha Christie tavasszal játszódó novelláiból!
A napok egyre hosszabbak és melegebbek, az éjszakák rövidülnek... elő a nyugággyal, üljünk ki a kertbe a műfaj koronázatlan királynőjének történeteivel. Kibújtak a virágok, sétára csábítanak a vidéki ösvényeken, de egyszer csak eltölt minket valami baljós érzés. Gyilkosság szaga száll a levegőben? Óvakodjunk hát, ha világvégi házikóval, lopott kincsekkel vagy bosszút forraló emberekkel kerülünk szembe! De ha ott van velünk Miss Marple, Hercule Poirot, Mr. Quin és Mr. Satterthwaite, Tommy és Tuppence vagy épp Parker Pyne, akkor biztonságban leszünk.

Fordította Borbás Mária, Etédi Péter, Gy. Horváth László, Katona Tamás, Kállai Tibor, Prekop Gabriella, Sipos Katalin

Várható megjelenés: 2024.03.18.


Iskra Orlova elit bérgyilkosnő, aki különleges módon tekint a világra és a benne működő igazságosztásra. Valódi kilétét homály fedi. Ő a Cápa. Önkényesen végzi munkáját. Az agresszív, erőszakos férjektől és apáktól szabadítja meg a bántalmazott, elnyomott nőket és a gyerekeket. Módszere nem kifejezetten a gyilkolásra épül. Iskra Orlova büntet és kínoz. Noha attól sem riad vissza, ha végül meg kell húzni a ravaszt. Hiszi, hogy segítségével az ártatlanok szabadságot nyernek. Maxim Vorobjov orosz üzletember, a Bestiák nevű bárlánc tulajdonosa. A munkában precíz, maximalista, az életben pedig alázatos és tiszteletteljes férfi. Látszólag jóravaló ember, aki türelemmel és empátiával viseltet nemrég lebénult felesége iránt. Egy napon azonban megtudja, hogy ő maga valójában nem más, mint a Cápa következő célpontja. Vajon mi történik akkor, ha a gyilkos és a leendő áldozata véletlen, még idő előtt találkozik egymással? Ha az élet egy különös fordulatának köszönhetően lehetőségük adódik megismerni a másikat? Mi van akkor, ha szerelem bontakozik ki köztük? Előfordulhat, hogy egy vadász esélyt ad a prédájának a menekülésre? Létezhet egyáltalán szabadulás egy olyan kötelékből, amelyre a halál kötötte a csomót? B. E. Belle az erotikus-romantikus regények sikerszerzője. Régóta várt új könyve formabontó és meghökkentő újdonság. Izgalmakkal és rejtélyekkel teli történet egy olyan szerelemről, amelynek a sorsa már azelőtt halálra volt ítélve, hogy megszülethetett volna. (A regény élnyomtatott kiadás.)

Várható megjelenés: 2024.01.15.


Könnyű álmot hozzon az éj ...

Ismered azt az érzést, amikor nagyon akarsz valamit, és ölni tudnál érte?
Felkavaró, hátborzongató történet egy fiatal lány kétségbeesett küzdelméről.
Gréta 19 évesen válik édesanyává, életerős kisfiúnak ad életet. Másnap az orvosok mégis azzal a hírrel állítanak be hozzá, hogy az éjjel egy halott kislányt hozott a világra.
Gréta hiába állítja az igazát, mindenki ellene fordul. Zárt osztályra kerül, elvágják a külvilágtól.
Évekkel később a Dunai nyaralóházban különös események kezdődnek.
Vajon a véletlen műve lenne, vagy valakinek a bosszúja irányította erre a helyre:
Az ügyvédet
Az ügyészt
A rendőrt
Az orvost
A szülésznőt
A közös múlt sötét titkokat rejt. Amikor veszélyes repedések jelennek meg a célpontok tökéletes jövőképén, mindannyian rádöbbennek, a saját érdekükben szembe kell nézniük múltbeli tetteikkel.

Várható megjelené: 2024.03.08.


Mindig a férj az, nem igaz? Egy hétvégén, amikor Andrew Mason horgásztúrára megy, a felesége, Brie nyomtalanul eltűnik. A gyanú árnyéka egyből a férjre vetődik, a rendőrség azonban semmilyen bizonyítékot nem tud felhozni ellene. Andy hosszú pokoljárása hat év után látszólag véget ér: nevet változtat, hátrahagyja egykori lakhelyét, és megismerkedik Jayne-nel, aki az újrakezdést jelentheti a számára. Ám egy napon az egykori otthona helyén épült háznál váratlanul felbukkan egy titokzatos, Brie-re a megszólalásig hasonlító nő, aki zavartan a régi lakóhelyét keresi. Újból felébred a kétely, és a rendőrség előássa az eltemetett aktákat. Vajon Brie életben lehet annyi év után? És ha igen, hol volt mindeddig? A kérdések tetteket követelnek, és percről percre fogy a levegő. "A világ egyik legnagyszerűbb thrillerszerzője" - Mark Billingham "Barclay cselekményvezetése és karakterrajzai figyelemre méltók." - Sunday Times

Várható megjelenés: 2024.01.29.


Emilie Hornby, a tizenhét éves gimnazista mottója: "A sors a balekoknak való. A szerelmet meg kell tervezni." A tinilány ennek jegyében, szerelemtől ittasan, kicsinosítva indul iskolába az év legromantikusabb napján, február 14-én. Bár mindent előre lejátszott a fejében, és gondosan rögzített is a heti tervezőjében, Emilie élete legrosszabb Valentin-napját éli át. Egyik baj és csalódás jön a másik után, semmi sem úgy alakul, ahogyan megálmodta. Miután túljut az első sokkon, a nagymamájához menekül egy kis vigasztalásért, és ott hajtja álomra a fejét. Másnap reggel hatkor megszólal a telefonja ébresztője, és - ó, te jó ég! - újra Valentin-nap van. Az utána következő nap pedig...? Ismét egy rémes Valentin-nap!

Emilie egy olyan rémálomszerű időhurokban ragad, amelyből nem tud kiszabadulni, így aztán újra meg újra átéli az "első" Valentin-nap rémségeit.
Vajon meddig kell még szenvednie ebben a Valentin-napi purgatóriumban?

Lynn Painter, a Mr. Téves szám, a Véletlenül Amy és a Jobb mint a filmeken sikerszerzője, ismét egy hihetetlenül vicces, magával ragadó romkommal ajándékozza meg a rajongóit.

Várható megjelenés: 2024.02.21.


Fedezd fel a hegyi király varázslatos barlangját a Peer Gynt zenés újramesélésében! Kísérd el Peert kalandjai során a hegyek mélyébe, ahol kincsekre lel, és foglyul ejtik a rémséges trollok. Vajon megmenekül végül? Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Grieg varázslatos...

Várható megjelenés: 2024.01.29.






Amikor egy hirtelen jött szikra mindent lángra lobbant
 Egy múltbéli csók az elragadó és éles eszű Miss Olivia Norley-val látszólag már csak egy halvány emlék Thornstock hercege számára. Bár a legjobb partit kereső anyák és lányok világában a férfinak számtalan...

Várható megjelenés: 2024.01.16.








"Soha életemben nem voltam még semmiben annyira biztos, mint most abban, hogy ezt akarom. És ha esélyt adsz nekem, egész életemben azon leszek, hogy bebizonyítsam, helyesen döntöttél! Szeretlek, Barbara. Kijelentő módban. Nemcsak azért, amilyen vagy, hanem amilyenné válhatok...

Várható megjelenés: 2024.03.20.

0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon