Ugrás a fő tartalomra

Ezeknek örültem az elmúlt héten+egy kis beauty örömködés


Rainbow-Flag copy.jpg


♥Vendégblogger voltam a Budapest Pride Blogturnén ♥ szabadságon vagyok ♥ aprónép sikeresen megérkezett a táborba ♥ könyvek, könyvek és könyvek ♥ igazi nyár ♥ Westend - bóklászás ♥ Starbucks ♥ eladtam pár könyvet ♥ vettem pár könyvet ♥ csíkos nyári ruci ♥ 2 hét múlva indulunk nyaralni ♥ őszibarack, dinnye, meggy ♥ fagylalt ♥ sörfesztivál Szentendrén ♥ 
Egy kis beauty örömködést is szeretnék megosztani veletek.

A párom megajándékozott egy Seacret ( Izraelben gyártott) csomaggal. A Westendben bóklászva megállítottak egy bolt előtt és pár másodperc alatt gyönyörű manikűrözött hatású csillogó körmöt varázsoltak nekem. Nem tudtam ellenállni a bemutatott csomagnak (pedig ilyen nagyon ritkán fordul elő velem, mert általában igen szkeptikus vagyok), így megkaptam ajándékba.
A csomagban volt egy testápoló, aminek nagyon kellemes illata van, első kipróbálás után és a holt tengeri ásványoknak, illetve egyéb természetes összetevőknek köszönhetően puhává és ragyogóvá teszik a bőrt. Ragyogni annyira nem ragyogott a bekent bőrfelület, de valóban simább és puhább lett.
Egy körömágy olajat, ezt még nem próbáltam ki.
Egy polírozó tömböt, na ez az amitől elállt a szavam, tényleg gyönyörűek lettek a körmeim és ráadásul örök garancia van a termékre. Olyan mintha körömápolóval és átlátszó lakkal is be lenne kenve, de tényleg csak ettől a polírozó tömbtől lett ilyen, ráadásul kb. 2 percet szántam a műveletre. Kíváncsi vagyok rá hosszú távon is. Egyelőre szerelem.
Egy körömreszelő, ebben semmi extra nincs, bár az itthoni darab már eléggé viseletes volt, ezért jól is jött.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…