2015. június 4., csütörtök

Májusi beszerzések

Elöljáróban annyit, hogy nem volt egy visszafogott májusom. 
A levelek a bőröndből már elég régóta foglalkoztat, eleve szeretem a családregényeket, de ebben úgy gondolom, hogy még némi titok is lappang. Mindenesetre kíváncsi vagyok rá, így felkerült a polcra.
A selyemhernyó már más kérdés, még olvasom a kakukkszót, de mivel nagyon tetszik, így biztos vagyok benne, hogy nem bírom ki, hogy a második rész is ne gyarapítsa a gyűjteményemet.
Hát igen, A mézeskalács ház azért került hozzám, mert szeretnék új irányba nyitni, mármint ami az olvasásaimat illeti. Jó lesz picit kimozdulni az általam preferált műfajok közül, ezért Svédország felé veszem az irányt és majd meglátjuk mi sül ki belőle, puha, vagy kemény mézeskalács.
Alaska nyomában, nem kérdés már nagyon szeretnék valamit olvasni John Green-től, eddig nem került rá sor, de ezek után nincs kifogásom.
 R. Kelényi Angelikától az Egy hajszálon múlt a Kiadótól érkezett hozzám és már értékeltem is: itt . 
A Let's Kifli szintén a Kiadótól érezett, de ez már a Könyvfalók blog részére, melynek én is egyik szerkesztője vagyok. Még nem olvastam el, de hamarosan sort kerítek rá, mivel mindig is érdekelt, hogy milyen lehet az élet külföldön, ráadásul most apró mozaikokból tehető össze a sok-sok tapasztalat.
A mesés ruhák kalandjai régóta kívánságlistás, most jött el az ideje, hogy elolvassam, legalábbis most ezt érzem.
Végül de nem utolsó sorban az Utazás a végtelenbe egy nagyon nekem való könyvnek tűnik, eddig csak a fülszöveget olvastam és remélem, hogy nem fogok benne csalódni, mert eléggé hirtelen döntés volt. 

Nálam ennyi volt a május, és nálatok?






2 megjegyzés:

Szilvamag írta...

Szép kis zsákmány :) Csak idő legyen mindet elolvasni.
A levelek a bőröndből szerintem nagyon jó kis könyv, szeretni fogod, és remélem, hogy az Alaska nyomábant is, nekem mindkettő nagyon tetszett.

Mik a tervek a könyvhétre, milyen könyveket veszel? :)

AniTiger írta...

Alaska nyomában nekem hatalmas kedvenc volt, bár kell hozzá hangulat :)) Remélem tetszeni fog. A többiről már hallottam, de még nem olvastam őket - várom a bejegyzéseket :))) (Egyébként tudom, hogy nem ez volt a cél, de annyira szépséges borítójú könyveket szereztél a hónapban! <3)

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon