Ugrás a fő tartalomra

Vegazus Mini-könyvklubja


Vegazus  létrehozott egy olyan kezdeményezést, amit nem tudok és nem is szeretnék kihagyni, egy Mini-könyvklubbot. 

Könyvsarok blogon megtalálhatóak a részletes jelentkezési feltételek, én csak pár szóban összefoglalnám a lényeget.

A kezdeményezés lényege, hogy 3+1 könyvet egy közös olvasás keretében elolvasunk hónapról hónapra, értékeljük, megbeszéljük és ehhez kapcsolódóan megismerjük egymás véleményét az adott könyvről. Ezen felül a Könyvsarok blogon még számos szavazás és egyelőre számomra is még csak körvonalazódó érdekesség fog zajlani. 

Mindig is titkos vágyam volt részese lenni egy könyvklubnak, ha ez most nem is a hagyományos formában, de virtuálisan megvalósulni látszik, olyan izgatott vagyok, mint kisgyermek az édességbolt kirakata előtt. 

Bloggerek számára nyitott a lehetőség egészen május 31-ig, ha kedvet kaptok gyertek és csatlakozzatok a Mini-könyvklubhoz, ahogy én is tettem. 

Az első olvasás időpontja május 1. és 31. közötti időszak, ennyi idő fog rendelkezésre állni az első könyv elolvasására és értékelésére. 

A téma pedig nem más, mint az egyik kedvenc témaköröm, a ROMANTIKA! :)
Mitől 3+1?
A szavazás alapján lesz a lent látható 10 könyv közül 3 kiválasztva, ami a "kötelező" olvasás lesz és a +1 pedig egy szabadon választott romantikus, már alig várom és gondolkodom is erősen, hogy mit fogok választani, de addig még van egy kis idő, igaz ahogy mostanában látom az idő repül és mindjárt itt lesz augusztus is.

Azért ne repüljünk még ennyire előre, íme a 10 könyv:http://moly.hu/konyvek/barbara-taylor-bradford-kezdd-velem-ujra-az-eleted
http://moly.hu/konyvek/sarah-maclean-a-csabitas-kilenc-szabalya
http://moly.hu/konyvek/milly-johnson-oszi-romanc
http://moly.hu/konyvek/shannon-hale-austenland-vakacio-mr-darcyval
http://moly.hu/konyvek/rainbow-rowell-eleanor-es-park
http://moly.hu/konyvek/joanne-harris-csokolade
http://moly.hu/konyvek/simone-elkeles-perfect-chemistry-tokeletes-kemia
http://moly.hu/konyvek/cecelia-ahern-ahol-a-szivarvany-veget-er
http://moly.hu/konyvek/fejos-eva-hello-london
http://moly.hu/konyvek/bridget-asher-a-ferjem-szeretoi


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Mini-könyvklub <ide> kattintva eléred az oldalt, ahol bővebben olvashatsz a feltételekről és jelentkezhetsz.

Megjegyzések

Vegazus üzenete…
Köszönöm szépen, hogy hirdeted a könyvklubot!! Örülök, hogy ilyen lelkesen várod a kezdetét, én is izgatott vagyok már nagyon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…