2015. április 24., péntek

Vegazus Mini-könyvklubja


Vegazus  létrehozott egy olyan kezdeményezést, amit nem tudok és nem is szeretnék kihagyni, egy Mini-könyvklubbot. 

Könyvsarok blogon megtalálhatóak a részletes jelentkezési feltételek, én csak pár szóban összefoglalnám a lényeget.

A kezdeményezés lényege, hogy 3+1 könyvet egy közös olvasás keretében elolvasunk hónapról hónapra, értékeljük, megbeszéljük és ehhez kapcsolódóan megismerjük egymás véleményét az adott könyvről. Ezen felül a Könyvsarok blogon még számos szavazás és egyelőre számomra is még csak körvonalazódó érdekesség fog zajlani. 

Mindig is titkos vágyam volt részese lenni egy könyvklubnak, ha ez most nem is a hagyományos formában, de virtuálisan megvalósulni látszik, olyan izgatott vagyok, mint kisgyermek az édességbolt kirakata előtt. 

Bloggerek számára nyitott a lehetőség egészen május 31-ig, ha kedvet kaptok gyertek és csatlakozzatok a Mini-könyvklubhoz, ahogy én is tettem. 

Az első olvasás időpontja május 1. és 31. közötti időszak, ennyi idő fog rendelkezésre állni az első könyv elolvasására és értékelésére. 

A téma pedig nem más, mint az egyik kedvenc témaköröm, a ROMANTIKA! :)
Mitől 3+1?
A szavazás alapján lesz a lent látható 10 könyv közül 3 kiválasztva, ami a "kötelező" olvasás lesz és a +1 pedig egy szabadon választott romantikus, már alig várom és gondolkodom is erősen, hogy mit fogok választani, de addig még van egy kis idő, igaz ahogy mostanában látom az idő repül és mindjárt itt lesz augusztus is.

Azért ne repüljünk még ennyire előre, íme a 10 könyv:http://moly.hu/konyvek/barbara-taylor-bradford-kezdd-velem-ujra-az-eleted
http://moly.hu/konyvek/sarah-maclean-a-csabitas-kilenc-szabalya
http://moly.hu/konyvek/milly-johnson-oszi-romanc
http://moly.hu/konyvek/shannon-hale-austenland-vakacio-mr-darcyval
http://moly.hu/konyvek/rainbow-rowell-eleanor-es-park
http://moly.hu/konyvek/joanne-harris-csokolade
http://moly.hu/konyvek/simone-elkeles-perfect-chemistry-tokeletes-kemia
http://moly.hu/konyvek/cecelia-ahern-ahol-a-szivarvany-veget-er
http://moly.hu/konyvek/fejos-eva-hello-london
http://moly.hu/konyvek/bridget-asher-a-ferjem-szeretoi


Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Mini-könyvklub <ide> kattintva eléred az oldalt, ahol bővebben olvashatsz a feltételekről és jelentkezhetsz.

1 megjegyzés:

Vegazus írta...

Köszönöm szépen, hogy hirdeted a könyvklubot!! Örülök, hogy ilyen lelkesen várod a kezdetét, én is izgatott vagyok már nagyon. :)

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon