Ugrás a fő tartalomra

Bomba hír! Megérkezett a könyves meglepetés doboz! Kód, nyeremény, unboxing videó!!!

Könyves doboz érkezett Magyarországra!!!!

Egy remek hírt szeretnék megosztani veletek, mégpedig, hogy Magyarországon is elérhető a mai naptól kezdve a külföldön oly népszerű, leánykori nevén Subscription Box. 

Aki esetleg nem tudná miről is van szó, annak elárulom, hogy egy olyan doboz lehet a miénk, ami egyszerre nyújtja az olvasás élményt és a meglepetés örömétA doboz tartalmazhat:

Egy aktuális könyvet, az adott doboz tematikájához igazodva. A Te véleményedre is kíváncsiak, lehet ajánlani könyvet! 

Meglepetéseket, ami az adott hónap tematikája köré épül.

Nincs két egyforma hónap, mindig új könyv és újabbnál újabb meglepetések kerülnek a dobozba.


Üzenetet kapsz az írótól, így segítve, hogy olvasó és író közelebb kerüljön egymáshoz. 


Térjünk is rá a lényegre! Unboxingoltam a legelső, bloggereknek szánt mintadobozt. 
Tudom, a videó túlexponált stb., de nézzétek el, a gyerekszoba ablaka előtt volt az egyetlen lehetőség a bontogatásra, és szerintem nem a fejem a lényeg, hanem, hogy megmutatom, hogy mi volt a dobozban, szóval csak arra koncentráljatok! 

Nézzétek meg Ti is, hogy mit rejtett a doboz, a bejegyzés végén megtaláljátok az unboxing videómat!Hoztam jó híreket is!!!

1. Van egy kuponom, amivel az első csomagot, mint első vásárlók 10%-kal olcsóbban tudjátok megvenni!


Kód:  LIOLI1TZLYC6


Használjátok ki a kedvezményt!

2.  Az első 150 vásárló között 1 db londoni hétvégét is kisorsolnak. (A csomag tartalmaz két repülőjegyet oda-vissza (Ryanair) és 1 éjszaka szállást a Paddington közeli Abbey Court Hotelben reggelivel) 

Ami még nagyon fontos, hogy nagyon kell igyekezni, mert mindössze 100 doboz áll rendelkezésre, amit a mai napon 8 órától rendelhettek meg. 

Látogassatok el a webshopba!
Az októberi mintadoboz és tartalma:


A téma pedig "állati" volt.A véleményem a dobozról:
Igazából igényes, részben magyar termékekkel megtöltött dobozt kaptunk. Tetszik, hogy a csapat odafigyelt, arra, hogy kézműves termékek is kerüljenek a dobozba, és minden összekapcsolódjon az olvasással és a doboz tematikájával.
Nézzük részletesen, hogy mit tapasztaltam:
A csomagolás igényes volt, a doboz letisztult, rajta a kis lajhár meg pedig cukkeráj. Imádat a köbön, amúgy is szeretem a lajhárokat, mármint a cuki állatkás verzióban.
Egyedül a posta tudott belerondítani a dolgokba, azzal, hogy a doboz elejére ragasztotta a feladóvevényt, így csak letépni tudtam róla, ami vitte magával a doboz egy részét is, így tárolásra már nem tudom eltenni, pedig ez volt a célom vele.
Nagyon örültem, hogy egy olyan könyvet tudtak választani, ami nagy valószínűséggel az összes olvasó szívét megdobogtatja és nagyon kicsi annak az esélye, hogy valakinek ne tetszene.  
Én személy szerint nagyon boldog voltam, amikor megláttam a könyvet. Mellé kaptunk még állati képeslapokat és mágneses könyvjelzőt is.
Azt pedig külön kiemelném, hogy a könyv írójától olyan üzenet várt, ami csak a doboz tulajdonosainak szólt, ez volt talán a legnagyobb meglepetés számomra.
Emellett, a tea, a keksz és a Lush fürdőbomba is tökéletes választás volt, ezek is mind-mind olyan dolgok, amik luxus kategóriát képviselnek, és valószínűleg mindenki örül nekik, hiszen kevés az esély, hogy például valaki allergiás legyen rájuk. Tehát nem mogyorós csokival indítottak, ami vagy-vagy, hanem odafigyeléssel válogatták össze a doboz tartalmát, figyelembe véve, hogy meglegyen a törődés érzése.
Nálam ez a válogatás abszolút bejött!

Egyedüli negatívum, amivel még barátkoznom kell az a doboz ára, annak ellenére, hogy szuper tartalommal bír, azért az összeget mindenképpen érdemes előre kigazdálkodni, hogy hónapról hónapra meg tudjuk rendelni a dobozt, ehhez kell majd egy kis matekozás, azt hiszem.
Updatelem picit a bejegyzést! A csomagok árát lejjebb vitték és postapontra is rendelhető!

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy elsőként tesztelhettem ezt a szuper kis dobozt és ajánlhattam némi újítást is, ami jövő hónaptól már meg is fog jelenni a doboz bontogatása során. Ezt a változást még nem szeretném elárulni, legyen nektek is meglepetés.
Egy szuper kezdeményezésnek tartom, amiről csak pozitívan tudok nyilatkozni és a csapatról is, akik mindezt elhozták hozzánk. Bátran kérjetek Tőlük segítséget, ha elakadtok a rendelés során, hiszen készséggel állnak a rendelkezésetekre és nagyon gyorsan reagálnak a kérdésekre, ezt is tapasztalatból írom.

             Tehát rendelésre  és bontogatásra fel!
További információk, hírek, rendelési lehetőség:

http://www.bookasloth.club/
https://www.facebook.com/bookaslothclub/
Instagram: @bookaslothclub


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…