2017. október 13., péntek

Bomba hír! Megérkezett a könyves meglepetés doboz! Kód, nyeremény, unboxing videó!!!

Könyves doboz érkezett Magyarországra!!!!

Egy remek hírt szeretnék megosztani veletek, mégpedig, hogy Magyarországon is elérhető a mai naptól kezdve a külföldön oly népszerű, leánykori nevén Subscription Box. 

Aki esetleg nem tudná miről is van szó, annak elárulom, hogy egy olyan doboz lehet a miénk, ami egyszerre nyújtja az olvasás élményt és a meglepetés örömét



A doboz tartalmazhat:

Egy aktuális könyvet, az adott doboz tematikájához igazodva. A Te véleményedre is kíváncsiak, lehet ajánlani könyvet! 

Meglepetéseket, ami az adott hónap tematikája köré épül.

Nincs két egyforma hónap, mindig új könyv és újabbnál újabb meglepetések kerülnek a dobozba.


Üzenetet kapsz az írótól, így segítve, hogy olvasó és író közelebb kerüljön egymáshoz. 


Térjünk is rá a lényegre! Unboxingoltam a legelső, bloggereknek szánt mintadobozt. 
Tudom, a videó túlexponált stb., de nézzétek el, a gyerekszoba ablaka előtt volt az egyetlen lehetőség a bontogatásra, és szerintem nem a fejem a lényeg, hanem, hogy megmutatom, hogy mi volt a dobozban, szóval csak arra koncentráljatok! 

Nézzétek meg Ti is, hogy mit rejtett a doboz, a bejegyzés végén megtaláljátok az unboxing videómat!



Hoztam jó híreket is!!!

1. Van egy kuponom, amivel az első csomagot, mint első vásárlók 10%-kal olcsóbban tudjátok megvenni!


Kód:  LIOLI1TZLYC6


Használjátok ki a kedvezményt!

2.  Az első 150 vásárló között 1 db londoni hétvégét is kisorsolnak. (A csomag tartalmaz két repülőjegyet oda-vissza (Ryanair) és 1 éjszaka szállást a Paddington közeli Abbey Court Hotelben reggelivel) 

Ami még nagyon fontos, hogy nagyon kell igyekezni, mert mindössze 100 doboz áll rendelkezésre, amit a mai napon 8 órától rendelhettek meg. 

Látogassatok el a webshopba!




Az októberi mintadoboz és tartalma:


A téma pedig "állati" volt.



A véleményem a dobozról:
Igazából igényes, részben magyar termékekkel megtöltött dobozt kaptunk. Tetszik, hogy a csapat odafigyelt, arra, hogy kézműves termékek is kerüljenek a dobozba, és minden összekapcsolódjon az olvasással és a doboz tematikájával.
Nézzük részletesen, hogy mit tapasztaltam:
A csomagolás igényes volt, a doboz letisztult, rajta a kis lajhár meg pedig cukkeráj. Imádat a köbön, amúgy is szeretem a lajhárokat, mármint a cuki állatkás verzióban.
Egyedül a posta tudott belerondítani a dolgokba, azzal, hogy a doboz elejére ragasztotta a feladóvevényt, így csak letépni tudtam róla, ami vitte magával a doboz egy részét is, így tárolásra már nem tudom eltenni, pedig ez volt a célom vele.
Nagyon örültem, hogy egy olyan könyvet tudtak választani, ami nagy valószínűséggel az összes olvasó szívét megdobogtatja és nagyon kicsi annak az esélye, hogy valakinek ne tetszene.  
Én személy szerint nagyon boldog voltam, amikor megláttam a könyvet. Mellé kaptunk még állati képeslapokat és mágneses könyvjelzőt is.
Azt pedig külön kiemelném, hogy a könyv írójától olyan üzenet várt, ami csak a doboz tulajdonosainak szólt, ez volt talán a legnagyobb meglepetés számomra.
Emellett, a tea, a keksz és a Lush fürdőbomba is tökéletes választás volt, ezek is mind-mind olyan dolgok, amik luxus kategóriát képviselnek, és valószínűleg mindenki örül nekik, hiszen kevés az esély, hogy például valaki allergiás legyen rájuk. Tehát nem mogyorós csokival indítottak, ami vagy-vagy, hanem odafigyeléssel válogatták össze a doboz tartalmát, figyelembe véve, hogy meglegyen a törődés érzése.
Nálam ez a válogatás abszolút bejött!

Egyedüli negatívum, amivel még barátkoznom kell az a doboz ára, annak ellenére, hogy szuper tartalommal bír, azért az összeget mindenképpen érdemes előre kigazdálkodni, hogy hónapról hónapra meg tudjuk rendelni a dobozt, ehhez kell majd egy kis matekozás, azt hiszem.
Updatelem picit a bejegyzést! A csomagok árát lejjebb vitték és postapontra is rendelhető!

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy elsőként tesztelhettem ezt a szuper kis dobozt és ajánlhattam némi újítást is, ami jövő hónaptól már meg is fog jelenni a doboz bontogatása során. Ezt a változást még nem szeretném elárulni, legyen nektek is meglepetés.
Egy szuper kezdeményezésnek tartom, amiről csak pozitívan tudok nyilatkozni és a csapatról is, akik mindezt elhozták hozzánk. Bátran kérjetek Tőlük segítséget, ha elakadtok a rendelés során, hiszen készséggel állnak a rendelkezésetekre és nagyon gyorsan reagálnak a kérdésekre, ezt is tapasztalatból írom.

             Tehát rendelésre  és bontogatásra fel!
További információk, hírek, rendelési lehetőség:

http://www.bookasloth.club/
https://www.facebook.com/bookaslothclub/
Instagram: @bookaslothclub


0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon