2017. július 20., csütörtök

Kildara - Kulturális felmérés 2017


Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy egyedülálló kulturális reprezentatív kutatást, ami az olvasási szokásokat célozza meg. Amennyiben van egy kis időtök kérlek, Ti is töltsétek ki, hogy kiderüljön hogyan olvas az ország!  
Ha tudjátok vigyétek hírét, hogy minél több olvasóhoz eljusson, ezáltal minél többen kitöltsék és így egy igazán széleskörű kutatás készülhessen! 

A Kildara egy olyan – 2014-ben alapított – kulturális csoport, amely összehozza az írókat és az olvasókat, valamint népszerűsíti az írás- és olvasás szeretetét.

1995-ben készült utoljára teljes körű, kultúrával kapcsolatos, országos, reprezentatív kutatás, 2003-ban egy szociológiai tanulmány, ezért 15 év után egy olyan felmérést szeretnénk készíteni, amelyből megtudjuk, 2017-ben milyenek az olvasási szokások Magyarországon. Kíváncsiak vagyunk, vajon online vagy papír alapú könyveket olvasnak-e az emberek, illetve hogy letöltenek-e illegálisan könyveket, s ha igen, miért? Kérjük, segíts, hogy a kampányunk minél több emberhez eljusson!

Köszönjük, hogy ránk szánsz 10 percet!
Tudjuk meg együtt, hogyan olvas Magyarország!

A felmérés: 2017. 07.05 és 2017. 10. 10-ig tart!



                    Itt tudod kitölteni

0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon