Ugrás a fő tartalomra

Ezeknek örültem az elmúlt héten

A múlt hét sem volt eseménytelen, volt benne móka és kacagás, sok-sok munka és egy kis beauty is. 

Lett új reggeliző készletem a képen látható színekben♥Astor 45 sec körömlakk és tényleg kevesebb, mint 1 perc alatt megszáradt, a színe pedig vadítóan piros, imádom (a kép nem adja vissza az eredeti színét). Még nem késő beszerezni, mivel újsághoz volt csomagolva, így közel 800 Ft-ért lett két újságom és egy körömlakkom is. Elvileg töredezésálló és 8 napig kitart, még csak 1 napja van fent, de eddig hibátlan és valóban elég volt 1 rétegben felvinni♥ Szintén magazinhoz volt csomagolva Vanita szappan, ami ezen az áron megért egy kipróbálást. Nagyon tetszett, kellemesen krémes, a közepében egy rózsakvarc kővel, igazi különlegesség, az eredeti ára 1490 Ft, de magazinnal együtt igazán kedvezményes áron jutottam hozzá ♥ SYOSS Volume Lift sampon, nem rossz, de nekem picit szárította a hajamat, igaz, valóban dúsabbnak tűnt ♥ hamburgerezés, ráadásul igazi békebeli hamburgert ettünk ♥ Családi nap hétvégén ♥  Édes Ünnep Szentendrén, lehetett kekszet díszíteni és volt gyümölcsnyárs csokiszökőkútból leöntött csokival, valamint isteni belga csokoládés álomkeelyhet ettem és még számtalan dolog, amit mi nem kóstoltunk meg ♥ a hétre is jutott könyvbeszerzés ♥ Gyönyörű napsütésben korzóztunk Szentendrén ♥ a hétre is jutott könyvbeszerzés ♥
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…